Line-up

De beste bands van 'KZ-Live' nu op één dag, op 2 podia, 11 uur achter elkaar.

The Deaf Aids

12:00-13:00

The Deaf Aids, de band die het festival opent op Stage Buurten, voor Buurten in de fabriek is een Beatles Tribute Band uit Utrecht, die met als motto - “Celebrating Beatles Songs” - veel plezier beleeft aan de prachtige muziek van The Fab Four. Speciale aandacht krijgt daarbij de grote variatie in muzikale stijlen, de virtuoze meerstemmige zang en de minder bekende songs, die in het geweld van de grote hits soms ondergewaardeerd lijken te blijven.

Net als eerder al eens op een van de -iedere-zondag-live-middagen- in Café Kanaalzicht, wordt deze keer weer samengespeeld met het strijkkwartet The Strawberry Strings en The Honey Pie Horns, zodat de volle breedte van, zowel het podium als van het Beatles-repertoire kan worden bestreken. The Deaf Aids staan garant voor strakke early pop, die ondanks de grote bekendheid van de Beatles toch fris en verrassend is, verrassend fris dus!

The Beuk Brothers

13:00-14:00

The Beuk Brothers opent het festival Buurten bij Kanaalzicht op Stage Kanaalzicht. Dit 3mans powertrio zorgt ieder jaar weer dat Café Kanaalzicht op een bepaald moment gewoon even veel te klein is en dat in Buurten in de fabriek de glazen van de tafels trillen. Gelukkig dus dat we ze dit jaar ook een keer buiten kunnen neerzetten. Deze doorgewinterde muzikanten spelen de classics, zoals classics gespeeld moeten worden, Of gewoon zo goed als het orgineel, of je voegt er iets extra's aan toe waar de mensen blij van worden. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij om deze publieks trekker te mogen presenteren op Buurten bij Kanaalzicht op 2 juni . Dames en heren in het kader van; als je beukt beuk dan goed: The Beuk Brothers!! met Peter-, Marcel en Rob Beuk

Dean and the Moon Boys

14:00-15:00

Dean and the Moonboys blaast Rock 'n' Roll weer nieuw leven in. De band staat bekend om zijn fantastische harmonie en zijn fenomenale liedjeskeuze. Nummers van Elvis Presley, Buddy Holly en The Everly Brothers zorgen voor een feest van herkenning. Maar zeker ook de keuzes van de wat minder voor de hand liggende artiesten bewijzen hun Rock 'n' Roll-waarde telkens weer. "They just Chuck 'm by the Berry!" Kom en ontmoet Dean and the Moonboys en zet Rock 'n' Roll weer op nummer1!


Captain Morgan Express

15:00-16:00

Captain Morgan Express staat garant voor een strakke set energieke blues. De Utrechtse bluesband mengt zompige moerasklanken uit New Orleans met stadse geluiden uit Chicago en delta blues uit het diepe zuiden. Swingende shuffles worden afgewisseld met opzwepende jungle beats en hypnotiserende voodoo vibes. Captain Morgan Express is een graag geziene gast op vele blues routes en –festivals.

The Groove Academy

16:00-17:00

Met een swingende blazerssectie die weet hoe een feestje gebouwd moet worden, twee prachtige nachtegaaltjes en een dampende ritmesectie weet the Groove Academy het publiek steeds van het begin tot het eind in de feestgreep te houden. Het genre?...... eigenlijk alles.... Soul, Disco, Pop, Funk, Rock, Ska, Nederpop, Rock 'n Roll noem maar op. Ook deze band mag je gewoon niet missen.

The Dirty Secrets

17:00-18:00

Maak je borst(en) maar nat als The Dirty Secrets komen spelen! Want zo vet heb je guilty pleasures van o.a. Madonna, Backstreet Boys en Britney Spears nog nooit gehoord. Deze gasten spelen de spijkers uit het podium met aanstekelijke rockende bewerkingen van bekende hits en verrassende medleys.
Saai wordt het nooit bij een optreden van the Dirty Secrets, je zult moeite hebben om op je kont te blijven zitten want deze band heeft maar één doel: elk optreden wordt een verrassend feest van herkenning waar de meisjes dansen en de jongens rocken op nummers die ze normaal misschien wel ‘te fout’ vinden


Elvis and the Cool Moon Boys

18:00-19:00

Elvis & The Cool Moon Boys is een enthousiast en energiek combo (zang, gitaar, contrabas en drums) uit Utrecht. Spelen Elvis Presley classics zoals het hoort met hits uit zijn vroegste periode zoals ‘I’ve gotta woman’, ‘Devil in Disguise’ en ‘My Baby Left Me’ maar ook krakers zoals ‘Suspicious Minds’, It’s Now or Never en ‘Blue Sued Shoes’. Tijdloze klassiekers, afgewisseld met meer obscure parels het uit Elvis oeuvre, worden op overtuigende wijze afgevuurd en gegarandeerd met enthousiasme begroet door ieder publiek, jong en oud.

The Arrows

19:00-20:00

Natuurlijk ontbreekt ook The Arrows Band, van oa Toni Peroni (oude drummer van Het Goede Doel en eigenaar van Starsound Studio Utrecht) niet.

Hard maar rechtvaardig knallen deze 4 doorgewinterde muzikanten rete strak en genadeloos de grote classic-hits van de 60's en de 70's uit de speakers. Van "The Letter", langs "Summer in the City", via "If you don't know me by now" naar "Real Mother For Ya". Met de heerlijke gitaar solo's van Alfred v/d Linde, swingende piano en zang van Sjef Smets, de stevige baslijnen en zang van Fred Jacquet en 'last but not least' de knallende drums van Toni Peroni is het altijd een feessie met The Arrows!


Jambassadors

20:00-21:30

Als Jambassadors op een evenement aanwezig is ben je verzekerd van een goed feest. Deze coverband neemt je mee op een muzikale reis waarbij hits uit alle decennia elkaar in rap tempo opvolgen. Café Kanaalzicht bood Jambassadors als eerste een podium en daarom komt deze band met heel veel liefde de boel weer op zijn kop zetten. Coverband Jambassadors is een groep met een missie:
Iedereen op de dansvloer!

The Reverend

21:30-23:00

The Reverend is de band van Marcel Van Den Berg, Arthur Mols, Kornelis Lievense en Chris Vingerhoets, misschien kent u ze wel van Amstel Live, Hillstreet, 10CC-only, Lev, Lucky Dukes of gewoon van een van de vele swingende zondagmiddagen bij KZ. Deze heren spelen hier ieder jaar meerdere keren de pannen van het dak, met als absolute hoogtepunt..... Kerstavond, het excuus om je schoonmoeder eens thuis te laten. Nooit te beroerd om een echt feest te bouwen van Rock, Pop tot Hollandse hits, inclusief u roept wij spelen. Met de The Reverend wordt het in ieder geval een knallende afsluiting!